Covid-19

Na de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad van dinsdag 17/03 bezorgen wij u graag een update inzake de werking binnen Begetube.

Net als de rest van de samenleving stellen we bij Begetube de gezondheid van al onze klanten, medewerkers en leveranciers voorop. We volgen de door de overheid aangekondigde richtlijnen over “social distancing” dan ook zeer stipt op. Dit houdt in dat wij extra maatregelen doorvoeren om ieders veiligheid en gezondheid te vrijwaren.

Natuurlijk stellen wij al onze middelen in het werk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Continuïteit en veiligheid, zowel op vlak van leveringen als afhalingen, is van essentieel belang.

Bestellen en afhalen:

  • Afhalingen bij Begetube zijn nog steeds mogelijk, maar volgens een veiligere procedure waarbij persoonlijk contact uitgesloten wordt.
  • U kan bestellingen telefonisch of per mail doorgeven
  • Bestellingen moeten minstens 30 minuten voor afhaal doorgegeven worden.
  • Onze medewerkers maken uw bestelling klaar en zetten deze dan voor u klaar om op te halen.
  • Slechts 1 klant per keer heeft toegang tot de afhaalbalie. Indien er iemand anders voor u reeds aan de balie staat, gelieve dan buiten te wachten.
  • Er worden momenteel geen retours aanvaard.

We vragen dat iedereen deze procedures strikt volgt, zodat we ook in deze moeilijke tijden u en uw collega’s maximaal van dienst kunnen zijn.

Daar  Begetube de maatregelen van de regering strikt opvolgt, wordt telewerk nog verder uitgebreid binnen onze firma voor alle functies waarin dit mogelijk is.

Ons magazijn blijft operationeel om de gevraagde leveringen voor te bereiden en de vrachtwagens te laden. Ook dit gebeurt met een strikte navolging van persoonlijke afstand tussen onze medewerkers.

De aangepaste werking voor leveringen zonder lichamelijk contant blijven van toepassing. Onze chauffeur zet de levering neer waar u wenst, hij noteert de naam van de ontvanger en wordt ondertekend door de ontvanger met zijn eigen bic of stift.

In de huidige regeling worden er ook geen retours ingepland of opgehaald. Begetube evalueert de situatie elke dag en stuurt bij daar waar nodig. We hopen op uw begrip en medewerking te kunnen rekenen.

Het Begetube-team.