Installatiemateriaal voor centrale verwarming, sanitair en ventilatie

Ventilatie-units

Iedereen heeft baat bij een goede ventilatie-unit. De installateur die veel belang hecht aan de eenvoudige montage van de materialen, maar ook de eindgebruiker voor wie het lage verbruik en de eenvoud in bediening prioritair zijn. Wij kunnen woningen met een berekend nominaal luchtdebiet tot 600m³/h voorzien van een geschikt ventilatietoestel.

BEGETUBE BT2.5F

Zeer compacte en energiezuinige ventilatie-unit met warmterecuperatie

De BT 2.5F is vooral interessant voor appartementen vanwege zijn beperkte debiet (250 m³/h) en compactheid. Deze ‘flat’ uitvoering kan in verschillende posities gemonteerd worden. Ook een plafondopstelling en een verticale en een horizontale muur- of vloeropstelling behoren tot de mogelijkheden.

BEGETUBE BT3.5F

Compacte en uiterst stille ventilatie-unit met warmterecuperatie

De BT3.5F is voornamelijk op de residentiële woningbouw gericht, dankzij een hoger debiet van 350 m³/h. Deze ‘flat’ uitvoering kan in verschillende posities gemonteerd worden. Ook een plafondopstelling en een verticale en een horizontale muur- of vloeropstelling behoren tot de mogelijkheden.

BT 3.5 S² ultimate

Uiterst stille ventilatie-unit met warmterecuperatie

Deze unit is voornamelijk op de residentiële woningbouw gericht, dankzij een debiet van 350 m³/h. De BT 3.5 S² ultimate onderscheidt zich met het grootste rendement (85%). Dit toestel leent zich op vlak van aansluitingsmogelijkheden bijzonder goed tot plaatsing op de vloer, omdat alle aansluitingen dan bovenaan zitten.

PROFI-AIR® SMARTTOUCH 450

Innovatieve ventilatie-unit met warmterecuperatie

De Smarttouch 450 ventilatie-unit is een intelligente unit die standaard voorzien is van een geïntegreerd touchscreen met talrijke bedieningsmogelijkheden. Het toestel is uitgerust met een ingebouwde tijdsregistratie en beschikt over 10 verschillende programmablokken die door een eenvoudige druk op het ingebouwde touchscreen of via uw smartphone of tablet-PC volledig volgens uw wensen kunnen worden ingesteld.

BEGETUBE 600

Ventilatie-unit met warmterecuperatie voor grotere woningen

De Begetube 600 is een zeer degelijke ventilatie-unit die kan worden ingezet in (grotere) woningen met een nominaal ventilatiedebiet tot 600m³/h. Constructief is de unit opgebouwd uit 2 gelijkstroomventilatoren en een aluminium tegenstroomwarmtewisselaar die garant staat voor een optimale warmteoverdracht tussen de in- en de uitgaande luchtstromen. De omkasting van de unit bestaat uit sandwichpanelen (massa/veer/massa) die zorgen voor een aanzienlijke geluidsreductie. In de praktijk wordt deze unit ingezet in installaties tot 550m3/h (+/- 90% van het max. debiet).