Ventilatie-units

Iedereen heeft baat bij een goede ventilatie-unit. De installateur die veel belang hecht aan de eenvoudige montage van de materialen, maar ook de eindgebruiker voor wie het lage verbruik en de eenvoud in bediening prioritair zijn. Wij kunnen woningen met een berekend nominaal luchtdebiet tot 600m³/h voorzien van een geschikt ventilatietoestel.

BEGETUBE BT2.5F

Zeer compacte en energiezuinige ventilatie-unit met warmterecuperatie

De BT 2.5F is vooral interessant voor appartementen vanwege zijn beperkte debiet (250 m³/h) en compactheid. Deze ‘flat’ uitvoering kan in verschillende posities gemonteerd worden. Ook een plafondopstelling en een verticale muurvloeropstelling behoren tot de mogelijkheden.

BEGETUBE BT3.5F

Compacte en uiterst stille ventilatie-unit met warmterecuperatie

De BT3.5F is voornamelijk op de residentiële woningbouw gericht, dankzij een hoger debiet van 350 m³/h. Deze ‘flat’ uitvoering kan in verschillende posities gemonteerd worden. Ook een plafondopstelling en een verticale muuropstelling behoren tot de mogelijkheden.

BT 3.5 S² ultimate

Uiterst stille ventilatie-unit met warmterecuperatie

Deze unit is voornamelijk op de residentiële woningbouw gericht, dankzij een debiet van 350 m³/h. De BT 3.5 S² ultimate onderscheidt zich met het grootste rendement (85%). Dit toestel leent zich op vlak van aansluitingsmogelijkheden bijzonder goed tot plaatsing op de vloer, omdat alle aansluitingen dan bovenaan zitten.

BT 4.8 S²

Compacte, efficiënte ventilatie-unit

Dit toestel leent zich op het vlak van aansluitingsmogelijkheden bijzonder goed tot plaatsing op de vloer, omdat alle aansluitingen dan bovenaan zitten, heeft met zijn 480 m³/h een zeer groot debiet, ondanks zijn uiterst compacte afmetingen. Het is zelfs de kleinste unit op de markt die dit debiet haalt.